La doar 5 ani, George Onoaie este surpriza kartingului constănțean

795
La doar 5 ani, George Onoaie este surpriza kartingului constănțean - ladoarkarting1-1437322881.jpg

Articole de la același autor

Recent, în București, pe pista AMCKart, singura pistă în aer liber din Capitală, s-a disputat etapa a patra a Campionatului Național de Karting - Dunlop 2015, unde au concurat piloți de toate vârstele, împărțiți pe categorii. 


Delegația Constanței a fost formată din George Onoaie (clasa Kid), Răzvan Onoaie, Gabriel Hahui Badea (clasa MINI) și Ștefan Manolache (clasa KFJ). 


Cel mai mic dintre ei a obținut și o performanță impresionantă. La doar 5 ani, George Onoaie s-a clasat pe locul doi la clasa Kid. 
Fiecare etapă se desfășoară în decursul a două zile, în prima zi fiind calificările, astfel obținându-se prin concurs pozițiile din prefinală și rezultatele acesteia dau locurile pentru cursa finală a manșei din a doua zi. George a urcat de pe locul IV pe locul II. Micul pilot a fost depășit în finală de un concurent în vârstă de 9 ani. 


Sportivii au dat dovadă de un real curaj, îmbrăcând un costum de protecție gros, în timp ce razele soarelui erau foarte puternice. Nici temperatura ridicată și nici emoțiile nu l-au împiedicat pe micul constănțean să se "lupte" să fie printre primii la linia de finiș. 


George Onoaie a început să practice kartingul anul acesta și se antre-nează în București, fiind îndrumat de Constantin Ion. El a dorit să calce pe urmele fratelui său mai mare, Răzvan Onoaie (10 ani), care a reușit să obțină locul II la nivel național în anii precedenți. 


De data aceasta, din păcate, Răzvan s-a clasat pe locul șase, dar își dorește să revină în forță în etapa următoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Curse de karting în Costinești
Pagina a fost generata in 0.5959 secunde