Gabi Tamaș, ARESTAT în Israel pentru 30 DE ZILE. A fost prins BEAT la volan, cu 205 km la oră!

749
Gabi Tamaș, ARESTAT în Israel pentru 30 DE ZILE. A fost prins BEAT la volan, cu 205 km la oră! - gabrieltamas59084900-1553603721.jpg

Articole recomandate

Gabi Tamaș a fost arestat în Israel. Conform Sport1, fundașul celor de la Hapoel Haifa a condus sub influența băuturilor alcoolice. Internaționalul român a fost oprit pe autostradă și arestat de poliție după ce mașina în care se afla circula cu 205 km/h.


Presa din Israel anunta ca in noaptea dintre luni si marti un jucator de fotbal a fost prins de politie avand o viteza de 205 kilometri pe ora! Odata ce i-a fost facut testul de alcoolemie, a fost descoperit un nivel de 3 ori mai mare decat cel permis! Fotbalistul a fost arestat si urmeaza sa apara astazi in fata unui judecator!

Sport.ro anunță că fotbalistul în cauză este Gabi Tamaș.


Israelienii nu au publicat numele jucătorului la solicitarea Poliției: "În această seară, un ofițer care lucra pe străzi a surprins o mașină care circula cu 205km/h. A început să-l urmărească și l-a oprit după câțiva kilometri. Vorbind cu șoferul care era alături de 2 femei, polițistul a descoperit că acesta nu vorbea ebraică și că trăia în Israel de un an și jumătate. Polițistul a simțit mirosul de alcool din mașină iar șoferul, un bărbat născut în 1983, a fost supus la un test de alcoolemie ce a detectat un nivel de 3 ori mai mare decât cel permis de lege".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6022 secunde