Liga Națională de handbal feminin, etapa a 25-a

Galerie foto. CSU Neptun, meci de "încălzire" pentru Cupa României

127

Articole de la același autor

Echipa CSU Neptun a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, de SCM Craiova, scor 24-27 (12-15), în meciul contând pentru etapa a 25-a a Ligii Naționale de handbal feminin. 


Deși neplătite de la începutul anului, constănțencele au ținut fruntea sus și au dat tot ce au putut pe teren, iar cu mai multă concentrare ar fi putut câștiga partida. Jocul avea ca și miză, pentru oaspete, asigura-rea locului patru în clasament, în timp ce gazdele își doreau o victorie de moral, după o săptămână deloc ușoară. 


În acest meci, cele două echipe  și-au măsurat forțele pentru o posibilă confruntare în Cupa României. În semifinale, CSU Neptun va întâlni pe HCM Baia Mare, iar SCM Craiova pe CSM București. "Nu a fost un joc de antrenament, a fost un joc de tatonare. Ne vom întâlni cu Craiova și în Cupa României. Eu mi-aș dori să facem o performanță care să ne mai motiveze să mer-gem mai departe. Dar tot îmi pun o întrebare. Constanța mai vrea sport sau nu mai vrea? Am început cu șapte jucătoare, am ajuns la 12, iar acum nu știm dacă ne vom desființa sau nu. Eu cred că se mai dorește sport în Constanța", a decla-rat antrenorul Constanței, Ion Crăciun, la finalul meciului. În următoarea etapă a sezonului regulat, CSU Neptun va juca, în deplasare, cu CSM Ploiești.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6031 secunde