Galerie FOTO. HCM Constanța a bifat o nouă victorie în Liga națională

106

Articole de la același autor

HCM Constanța a bifat o nouă victorie în Liga națională de handbal masculin. Campionii României s-au impus, ieri, în fața nou-promovatei HC Vaslui, cu scorul de 28 la 23. În runda următoare, programată pentru 21 septembrie, HCM joacă în deplasare, pe terenul celor de la Odorheiul Secuiesc.


Deși la pauză, oaspeții conduceau cu un singur puncte (13-14), în partea a doua a meciului, gazdele s-au impus și au reușit să întoarcă jocul în favoarea lor. Un rol important în a doua repriză, l-a avut portarul constănțean Rudi Stănescu. După meci, acesta a declarat:


"Într-adevăr o victorie mare pentru noi, cam așa vor fi toate meciurile noastre, foarte grele. Campionatul acesta, orice meci pentru noi va fi o finală. (…) Avem o combinație de jucători experimentați și jucători mai tineri și se pare că încet-încet HCM-ul merge mai bine și cu noua echipă."


Echipa constănțeană a avut trei oameni lipsă din lot ieri, Buricea, Popescu și Adzic (a cărei zi de naștere a fost ieri).

Căpitanul echipei, Laurențiu Toma a dedicat victoria coechipierului Adzic:


"Mă bucur că am reușit să ne mobilizăm în a doua repriză, prima fiind mai mult de tatonare. Mă bucur că și Rudi ne-a dat elan și ne-a oferit mingi pentru a înscrie și pe contraatac. Este greu când suntem o mână de oameni și nu avem bancă, dar important e să-și revină. Îi dedicăm victoria lui Adzic."


Pentru Constanța au înscris: Vujadinovic (foto) 8 goluri, Angelovski 6, Toma 5, Stavrositu 4 (3 din 7m), Humet 2, Cristescu 2, Șomlea 1. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.162 secunde