Divizia Națională de rugby juniori U19

Galerie FOTO. Scor-fluviu în "Badea Cârțan". CS Cleopatra, de neoprit!

331

Articole de la același autor

Duel complet disproporționat, sâmbătă, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", unde s-au întâlnit CS Cleopatra Mamaia și Colegiul Național "Aurel Vlaicu" București, într-o partidă contând pentru etapa a treia a Campio-natului Național de rugby juniori U19.

Formația gazdă a pornit furtunos, cu eseu încă din secunda 45, tabela indicând 14-0 încă din minutul 3! Meciul a curs permanent într-o singură direcție, spre butul bucureștean, oaspeții având o singură oportunitate de a marca, o lovitură de penalitate, ratată însă din poziție centrală. S-a terminat 87-0, scor care ar fi putut fi și mai mare dacă antrenorii Radu Nicolae Mocanu și Florin Țugurel nu ar fi trimis în teren, în repriza secundă, mai mulți jucători de rezervă.

"Am câștigat fără probleme, ne-am făcut un bun antrenament pentru meciul de la Bârlad, unde vom avea parte de un adversar mult mai puternic. Echipa arată tot mai bine, este în creștere de formă, iar acest lucru este un atu în lupta pentru titlul de campioană", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.

v v v

Într-o altă partidă a rundei, CSA CSS Steaua a învins, scor 57-0, pe CSS Bârlad. Meciul CSS Gura Humorului - CSM Câmpia Turzii a fost amânat pentru data de 12 noiembrie. LPS Focșani a stat.

În clasament, CS Cleopatra ocupă primul loc, cu 15 puncte, secondată de Steaua, cu același punctaveraj, departajarea făcându-se la esaveraj.

Etapa viitoare (sâmbătă, 12 oc-tombrie), CS Cleopatra va întâlni, în deplasare, pe CSS Bârlad. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Octombrie 2014
Stire din Sport : CS Cleopatra promite spectacol cu CNAV
Pagina a fost generata in 0.5976 secunde