Galerie FOTO. SIMONA HALEP SCRIE ISTORIE! A CÂȘTIGAT TURNEUL WTA DE LA DUBAI

599
9

Articole de la același autor

Sâmbătă seara, jucătoarea română de tenis Simona Halep a cucerit titlul de la turneul din Dubai. Halep a învins-o pe Karolina Pliskova, scor 6-4, 7-6 (7-4), într-un meci ce a durat o oră și 47 de minute. Acesta este al zecelea titlu cucerit de româncă. 


"Mulțumesc tuturor care m-au sprijinit. Este greu să explic în cuvinte cum mă simt. Este un titlu important. Sunt fericită! Știam că are un serviciu bun, așa că mi-am antrenat returul. Am dorit că câștig titlul și am făcut totul pentru asta. Am stat concentrată punct cu punct și am făcut tot ce am putut", a declarat Halep la finalul meciului. 



sursa foto: WTA


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

sever
22 februarie 2015
????????????????????

STIMATE CUGET. ZILNIC GASIM IN SPATIILE REZERVATE COMENTARILOR RECLAME DUBIOASE CU OFERTE DE LUCRU. EXISTA PUBLICATII SPECIALIZATE PT ACESTE RECLAME. POARE FACETI NECESARUL DE A LE SUPRIMA. ACEASTA PT RESPECT FATA DE LECTORI ,DACA NU, PT A NU FI BANUITI DE AVANTAJE MATERIALE. FIECARE LUCRU LA LOCUL LUI.

ady
22 februarie 2015
Eu am Opel si merge foarte bine

Eu am opel vectra B si merge foarte bine.

ARIA
22 februarie 2015
ANGAJARI

Aria Studio din Constanta angajeaza modele pentru Videochat. Comision intre 50-80% din totalul incasarilor sau posibilitatea unui salariu fix de 1200 Lei. Ambientul profesional, dar totodata familiar, ofera modelelor comfortul necesar desfasurarii unei bune activitati. Confidentialitatea si intimitatea iti sunt pe deplin respectate, intreaga echipa, precum si personalul studioului fiind de sex feminin.( Accesul barbatilor in studio este strict interzis ). Nu exista standarde privind varsta sau aspectul fizic, acest job se adreseaza tuturor persoanelor. Aspectul fizic conteaza intr-un procent de 20-30% in activitatea de videochat. Inteligenta, ambitia si motivatia reprezinta restul de 70-80%. Optional putem oferi chirie in prima luna fetelor ce nu sunt din Constanta. Colaboram si cu modelele ce doresc sa lucreze de acasa.. Contact: 0721133353 - Maria www.ariastudio.ro

top-spin
22 februarie 2015
Casa-i in tenis...

Un titlu mai potrivit ar fi ca-si umple buzunarele - scrii istorie atunci cand castigi un turneu de Grand Slam - restul turneelor sunt pentru alimentat cardul! asa ca mai usor cu laudele, fiindca deocamdata nu a scris nici o istorie (la turneele car conteaza a dat chix cu brio) - dar mai asteptam...

angela
22 februarie 2015
Oferta imbatabila

Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

mielutu
22 februarie 2015
top-spin

CRED CA NU AI BANI NICI SA PLATESTI O "FATA" PE VARIANTA. TE DERANJEAZA CEI CARE REUSESC IN VIATA PENTRUCA ESTI UN BOU RATAT. DACA AI AVEA UN COPIL DE VALOAREA SIMONEI AI GANDI LAFEL ? SAU ESTI ATAT DE PROST INCAT NICI NU POTI GANDI? IMI ESTE MILA DE MAMA TA......DACA ESTI FEMEIE ADAPTEAZA TEXTUL.

Top-spin
23 februarie 2015
@mielutu

Limbajul demonstreaza nivelul de cultura...iar ceea ce am afirmat a spus-o si Ion Tiriac - poate ca si el este un bou ratat, nu ? Deocamdata cea care a scris istorie pentru Romania este Virginia Ruzici, care a castigat Roland Garossul...si inca ceva - machedonii isi iau apararea, deci este explicabil comentariul.

ELIZA
4 aprilie 2015
OPORTUNITATE

Adu-ți aminte că toți cei care reușesc în viață au început prost și trec prin multe greutăți înainte de a reuși. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7689 secunde