Galerie foto. Viitorul lui Hagi s-a împiedicat acasă cu Iașiul. "Cu siguranță li s-a urcat la cap. Vedete, staruri"

1100

Articole recomandate

Primul meci oficial din anul 2016 a debutat cu un eșec pentru FC Viitorul. CSMS Iași a învins ne-așteptat echipa de la malul mării, cu scorul de 2-1 (1-0), sâmbătă seara, la Ovidiu, într-o partidă contând pentru etapa a 24-a a Ligii I de fotbal. Astfel, Viitorul și-a irosit șansa de a egala Astra Giurgiu, liderul ierarhiei.

Ieșenii au deschis scorul prin Bojan Golubovic (45+2). Nuno Viveiros a majorat avantajul oaspeților, în minutul 53, la capătul unui contraatac. Golul echipei antrenate de Gheorghe Hagi a venit în minutul 90, când Florin Tănase a transformat un penalty.

Pentru FC Viitorul a fost o înfrângere drastică pe teren propriu, iar managerul Gheorghe Hagi și-a criticat dur elevii, afirmând că va face o analiză serioasă a prestației fiecărui jucător.

"Cu siguranță li s-a urcat la cap. Vedete, staruri... Dacă toți i-ați lăudat, ce să facem? E problema lor... O să tragem concluziile, o să analizăm și o să mergem înainte, dar trebuie schimbat total tot. A fost o prestație de vedete, slabă. N-am ce să vorbesc prea mult, pentru că am uitat dintr-o dată să jucăm fotbal. Vreau să felicit echipa din Iași pentru victorie, dar despre noi... Vedete de la început până la sfârșit! Nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat, nu e nimic de înțeles.

Le-am zis și în vestiar. M-am simțit... Nu vă zic ce le-am spus. Dar în viață înveți mereu. Trebuie să le dea de gândit de la căpitan până la ultimul jucător. Eu nu am înțeles cum poți să uiți fotbalul într-o săptămână! Pentru mine, e o chestiune incredibilă", a afirmat Hagi, la DigiSport.

Pentru FC Viitorul au evoluat Pecanha - Nicoliță, Goulon, Boli, Ganea - Marin, I. Filip (Chițu 58), De Lucas (Nedelcu 58) - Cernat, I. Hagi (Benzar 73), Tănase.

Pentru CSMS Iași au fost în teren Grahovac - Voicu, Miha-lache, Ciucă, Țigănașu - V. Gheorghe (Saric 86), Crețu - Viveiros (Llullaku 82), A. Cristea (Enescu 69), Böle - Golubovic.

Victoria de la Constanța s-a potrivit ca o mănușă pentru echipa ieșeană care, datorită celor 35 de puncte, a egalat-o pe ASA Târgu-Mureș, echipa aflată pe ultima poziție care asigură calificarea în play-off. FC Viitorul este în continuare pe locul al doilea, cu 43 de puncte, cu patru mai puține față de liderul Astra.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3649 secunde