Halterofila constănțeană

Georgiana Dudoglu și-a îndeplinit obiectivul: locul 6 la Mondiale

135
Georgiana Dudoglu și-a îndeplinit obiectivul: locul 6 la Mondiale - halteredudoglu-1365618313.jpg

Articole de la același autor

Sportiva de la Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", Georgiana Dudoglu a obținut, zilele trecute, locul 6 la stilul aruncat (76 kg) în cadrul Campionatului Mondial de haltere rezervat cadeților, desfășurat la Tașkent (Uzbekistan).

Eleva lui Angheluș Beșleagă nu a reușit clasări la fel de bune și la smuls, unde s-a poziționat pe locul 22, cu 50 kg și 11 la total, cu 126 kg. Obiectivul constănțencei a fost însă îndeplinit, antrenorul acesteia specificând în debutul competiției că-și dorește o clasare în primele șase sportive pentru Dudoglu.

La același concurs, o sportivă care a fost antrenată de Beșleagă în trecut, Monica Csengeri a câștigat o medalie de bronz, în limitele categoriei 44 kg, la stilul smuls, cu performanța de 65 kg. La aruncat a ocupat locul 7 (75 kg), iar la total a fost a cincea (140 kg).

Un alt sportiv român, Daniel Florin Vizitiu, a cucerit două medalii de bronz la cat. 56 kg, la aruncat (128 kg) și la total (230 kg), în timp ce la stilul smuls s-a clasat pe locul 6 (102 kg). Competiția se va încheia sâmbătă, în concurs fiind înscriși încă 7 sportivi români. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3709 secunde