Gheorghe Popescu, despre meciul de retragere al Generaţiei de Aur: „Va fi o sărbătoare aşa cum merită acest grup”

223
Gheorghe Popescu, despre meciul de retragere al Generaţiei de Aur: „Va fi o sărbătoare aşa cum merită acest grup” - popescu-meci-1699969347.jpg
Fostul fotbalist Gheorghe Popescu a declarat că meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”, programat la 18 mai 2024 pe Arena Naţională din Bucureşti, împotriva unei selecţionate internaţionale, va fi o sărbătoare aşa cum merită grupul de jucători care au realizat cele mai mari performanţe ale echipei naţionale a României.

„La 30 de ani de la Mondialul din '94, Generaţia de Aur merită un astfel de eveniment. De fapt, publicul merită un astfel de eveniment, să se bucure împreună cu noi la ultima apariţie împreună. Pe 18 mai trebuie să fie o bucurie a oamenilor şi sunt convins că va fi o sărbătoare aşa cum acest grup de jucători merită. Pentru că acest grup denumit Generaţia de Aur a obţinut cele mai importante rezultate la echipa naţională. Sperăm ca pe 18 mai să curgă şi lacrimi pentru că va fi pentru ultima dată când vom apărea împreună pe terenul de fotbal. Didi Prodan o să ne lipsească la acest meci (n.r. - Daniel Prodan, component al Generaţiei de Aur, decedat în 2016, la vârsta de 44 de ani). A fost unul de-ai noştri, el era mereu cu sufletul alături de naţională. Vom juca şi pentru el acel meci”, a spus Popescu într-un interviu realizat de organizatorii evenimentului de anul viitor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Octombrie 2023
Stire din Sport : "Generaţia de Aur" va da un ultim recital
Pagina a fost generata in 0.5711 secunde