Panică în echipa naţională a României. Daniel Bîrligea s-a accidentat şi ratează dubla cu Israel şi Elveţia

1690
Panică în echipa naţională a României. Daniel Bîrligea s-a accidentat şi ratează dubla cu Israel şi Elveţia - romania-accidentare-1699969423.jpg

Articole de la același autor

Atacantul formaţiei CFR Cluj, Daniel Bîrligea, a părăsit, marţi, cantonamentul echipei naţionale de fotbal a României de la Mogoşoaia, fiind indisponibil pentru partidele cu Israel şi Elveţia din preliminariile EURO 2024 din cauza unei accidentări.

„Prezent la reunire cu o problemă medicală, Daniel Bîrligea a plecat în această dimineaţă din cantonamentul de la Mogoşoaia. În urma investigaţiilor medicale efectuate de către stafful medical s-a constatat că atacantul legitimat la CFR Cluj are o leziune musculară, iar recuperarea acestuia nu se poate realiza în timp util. Stafful echipei naţionale îi urează lui Daniel însănătoşire grabnică şi îl aşteaptă la lotul naţional la viitoarele meciuri”, informează Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

Selecţionerul Edward Iordănescu a decis să nu convoace alt jucător în locul lui Daniel Bîrligea. În lot mai figurează atacanţii Florin Tănase, Denis Drăguş, George Puşcaş şi Denis Alibec.

România va juca pe 18 noiembrie cu Israelul, la Felcsut (Ungaria), pe Stadionul Pancho (21:45), iar pe 21 noiembrie va înfrunta Elveţia, la Bucureşti, pe Arena Naţională (21:45).

România ocupă primul loc în clasamentul Grupei I, cu 16 puncte (8 jocuri), urmată de Elveţia, 15 (7 j), Israel, 11 p (7 j), Kosovo, 10 p (8 j), Belarus, 6 p (8 j), Andorra, 2 p (8 j).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4057 secunde