Giani Nedelcu a spus că astăzi achită restanțele financiare la Farul

1604
Giani Nedelcu a spus că astăzi achită restanțele financiare la Farul - 732f9857d1f7f8f90232100a1d263a91.jpg
Luni, la ședința dintre patronat și jucători, Giani Nedelcu le-a spus "marinarilor", că, în 2-3 zile, vor fi cu banii la zi. Astăzi, acest termen expiră, iar jucătorii Farului așteaptă să-și încaseze drepturile, altfel au spus că vor refuza să se antreneze.
Patronul clubului a dat însă asigurări că totul va fi bine, arătând că, atunci când a promis ceva, s-a ținut de cuvânt (lucru întărit și de Cristocea, la conferința de presă de după întrunirea de luni). Și ieri, la prânzul de la "Cocoșul Roșu", la care a participat alături de jucători și de antrenori, Nedelcu a repetat că azi vin banii.
Când totul va fi în regulă din punct de vedere financiar, fotbaliștii nu vor mai avea nicio scuză, iar responsabilitatea rezultatelor va rămâne în exclusivitate a lor și a corpului tehnic.
"Până joi (n.n. - astăzi), problemele financiare se rezolvă. Noi, de câte ori am promis că dăm un leuț, l-am dat, a se vedea și primele cu Giurgiu și Sportul. Singurele restanțe le avem la echipa mare, dar și acolo doar la o parte a jucătorilor. A fost, de asemenea, o problemă cu doi maseuri și cu doctorul, în privința căruia au existat unele discuții interne, de aceea a rămas la urmă. TESA și personalul de întreținere sunt cu banii la zi, inclusiv echipa a doua și antrenorii de la copii și juniori", declara, luni, Giani Nedelcu.

Leu a dat gol la Farul II
Echipa are astăzi în program două antrenamente, după ce, ieri, ca și marți, a efectuat o ședință de pregătire, în prima parte a zilei. Ieri, antrenorii Marius Șumudică și Radu Crețulescu au avut la dispoziție 19 jucători, revenind și cei cinci care au jucat pentru Farul II, în meciul din deplasare cu CS Tunari: Păcuraru, Buzea, L. Leu, M. Soare și Bubuleandră. Liviu Leu a fost autorul golului "marinarilor" mici din remiza înregistrată (1-1), punctând în minutul 30. Farul II a fost egalată cu zece minute înainte de final.

Vlas și Cristocea, tot pe margine
Vineri, la partida Farul II - Viitorul Ianca, din etapa a noua a Ligii a III-a, Șumudică îi va lăsa la dispoziția lui Cristi Cămui și a lui Sevastian Iovănescu, tehnicienii "satelitului", pe toți fotbaliștii de la echipa mare cu drept de joc la Liga a III-a, astfel că celor cinci care au evoluat cu CS Tunari li se vor mai adăuga Gaston, Mansur și L. Mihai II.
Cristocea și Vlas au lipsit și de la antrenamentul de ieri, Șumudică declarând că au fost prezenți dimineață, în vestiar, la ședința tehnică, după care au plecat la tratament, în urma problemelor medicale cu care se confruntă. Pentru a avea doi portari la antrenament, Șumudică l-a chemat pe Fl. Dobre, de la Farul II.

Diogo Andrade era așteptat aseară în România
Oficialii Farului îl așteptau să aterizeze în România pe portughezul Diogo Andrade (24 ani, 1,77 m, vârf sau extremă dreapta) aseară, la ora 23. Ieri, pe la club a trecut și Cristi Șchiopu, aflat în recuperare după operația de la genunchi. Altfel, la miuța de ieri de la antrenament, unul dintre cuplurile de stoperi a fost Barbu - Papp, Șumudică încercând mai multe soluții de înlocuire a lui Diogo da Silva, suspendat în meciul următor al "marinarilor", cel din fieful lui Dinamo II.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4076 secunde