Gigi Becali, gata să renunțe la echipa FCSB. Vezi câți bani i-au fost oferiți

176
Gigi Becali, gata să renunțe la echipa FCSB. Vezi câți bani i-au fost oferiți - yxnopwjlmmyzywq4ogvhzmi3njjkoday-1683116191.jpg

Articole de la același autor

Omul de afaceri a fost luat pe nepregătite de oferta care i s-a făcut pentru a renunța la FCSB. Inițial, Gigi Becali declara că ar fi dispus să renunțe la echipa de fotbal pentru suma de 25 de milioane de euro. În acest preț, Becali nu era dispus să includă și baza de pregătire din Berceni, pe care a evaluat-o la 50 de milioane de euro.


Totuși, după victoria de pe terenul celor de la Universitatea Craiova, Gigi Becali s-a răzgândit. A recunoscut că este în discuții cu un om de afaceri român pentru vânzarea echipei, dar a amânat negocierile pentru finalul sezonului, când speră că FCSB va cuceri titlul de campioană și prețul se va mări, de la 25 la 40 de milioane de euro.


Între timp, Becali a mai primit o ofertă la care nu se aștepta: 75 de milioane de euro în schimbul clubului și al bazei din Berceni.


”La copii nu o las moștenire, asta e distrugere, o echipă de fotbal. Că numai eu am rezistat, altcineva n-a rezistat. A rezistat cineva? Nu vor să audă fetele. Să îți mai zic o chestie. Aseară au venit și turcii! Stăteau la hotel și nu i-am mai primit pe turci!
Turcii voiau și baza! Să ia și baza 50 de milioane. 75 de milioane cu bază cu tot. Dar nu m-a interesat treaba asta. Dacă intru în Liga Campionilor iau 50 de milioane. Nu e greu, dacă vrea Domnul, iese foarte ușor.
Turcii au vorbit cu un om de afaceri de aici și le-am zis să vină, atunci. Acum nu știu cum să o mai scot la capăt. Atunci era altă situația. Nu mai speram la campionat. Acum e altă situație. Să vină după ce se termină campionatul”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.ro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6114 secunde