Gimnastică / Educaţie antidoping şi comunicare. 50 de specialişti, prezenţi la Convenţia anuală a antrenorilor

136
Gimnastică / Educaţie antidoping şi comunicare. 50 de specialişti, prezenţi la Convenţia anuală a antrenorilor - 1-1670591010.jpg

Articole de la același autor

50 de specialişti de la cluburile afiliate la Federaţia Română de Gimnastică participă, vineri, 9 decembrie, la Cluj-Napoca, la Convenţia anuală a antrenorilor.

Sunt abordate teme diverse, de la importanţa antrenamentului mental în sportul de performanţă, susţinută de Antonio Colamonici, antrenorul coordonator al lotului olimpic de canotaj, la necesitatea educaţiei în antidoping, cu lectorul Christine Vișcoțel, de la ANAD, sau de la pregătirea fizică în gimnastica artistică (lector Lucian Nicolescu), la comunicarea dintre antrenor şi sportiv (lector Angel Răducan).

XXX

A început numărătoarea inversă! Sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 16.00, Federația Română de Gimnastică, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, organizează prima ediție a Cupei României.

Competiția, la care vor participa şase echipe mixte, va avea loc la BT Arena şi va putea fi urmărită pe TVR Cluj, pe pagina de Facebook a TVR Cluj și a Federaţia Române de Gimnastică.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Gimnastică 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4978 secunde