Hagi exclude o revenire a lui Florinel Coman la Farul. "Mă lăsaţi?"

189
Hagi exclude o revenire a lui Florinel Coman la Farul.

Articole de la același autor

În ultima perioadă au apărut tot mai multe zvonuri care spun că atacantul celor de la FCSB, Florinel Coman, este la un pas de a fi împrumutat la FC Farul Constanţa.


Imediat după finalul meciului dintre FC Farul şi Universitatea Craiova, încheiat cu scorul de 3-0 pentru olteni, patronul „marinarilor”, Gheorghe Hagi, a fost întrebat dacă aceste zvonuri sunt reale.


Reacţia lui Hagi a fost una foarte vehementă şi a explicat care este situaţia în momentul de faţă.

„Mă lăsați? Cu tot respectul, nu vreau să se interpreteze. Vorbim de un jucător valoros, al FCSB-ului, este jucătorul lor. Lucrurile astea nici măcar nu au sens. Probabil trebuie să se vândă, să apară orice în presă. Este un jucător valoros, printre cei mai buni de la ei. Trece printr-o perioadă mai puțin bună din cauza unei accidentări. Nu uitați că a lipsit 6-7 luni. Înainte să se accidenteze era cel mai bun jucător de la FCSB, dacă nu greșesc. Era golgheterul și cel mai bun jucător al lor. Cei din apropierea lui trebuie să aibă grijă de el, să îl încarce pozitiv și să aibă răbdare cu el, să-l readucă la forma de înainte. Știu că au avut o ofertă foarte mare pentru el și nu l-au dat. Acum un an, până s-a accidentat, era cel mai bun, nu-l mai oprea nimeni. Am jucat și noi cu ei, ce ne-a făcut atunci, Doamne, nici nu vreau să îmi amintesc!”, a declarat Gheorghe Hagi în cadrul conferinţei de presă de la Ovidiu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9581 secunde