Hai, România! Câteva ore până la meciul de debut al "tricolorilor" la EURO cu Ucraina

4966
Hai, România! Câteva ore până la meciul de debut al

Articole de la același autor

Au trecut opt ani de când echipa naţională de fotbal a României nu a mai călcat la un Turneu Final al vreunui Campionat European. Opt ani de secetă în care ne-am uitat la televizor, i-am văzut pe marii fotbalişti ai Europei cum s-au luptat pentru mult râvnitul trofeu, apoi ne întorceam dezamăgiţi la competiţiile noastre interne cu care suntem obişnuiţi.

După opt ani România este din nou la un Campionat European. La EURO 2016 "tricolorii" au fost conduşi de pe bancă de generalul Anghel Iordănescu, însă nu au reuşit să obţină vreo performanţă notabilă. Acum, ai noştri sunt instruiţi şi conduşi de fiul lui Anghel Iordănescu, Edi Iordănescu, cel care se pare că le-a insuflat elevilor săi un spirit de luptă.

Mai sunt câteva ore până când băieţii noştri vor păşi pe gazonul stadionului "Allianz Arena" şi vor încerca să răpună reprezentativa Ucrainei, o formaţie care la prima vedere poate fi luată de sus, dar dacă ne uităm mai atent pe lotul de jucători, s-ar putea să ne treacă fiori.

România va începe cel mai probabil în poartă cu Florin "Chucky" Niţă, în timp ce pe linia de fund este foarte posibil să îi avem pe Raţiu, Burcă, Drăguşin şi Bancu. La mijloc tripleta Răzvan Marin, Marius Marin şi Nicolae Stanciu va încerca să dirijeze ritmul jocului, în timp ce în atac, Dennis Man, Drăguş şi Mihăilă ar trebui să fie adevărate sperietori pentru starul lui Real Madrid, portarul Lunin.

Aşadar ne aşteaptă un meci greu, un meci important în care "tricolorii" trebuie să joace cu sufletul până la ultima rezervă de energie. De la ora 16:00, fie de pe stadion, fie din faţa micilor ecrane, vom striga cu toţii "Hai, România!"

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4709 secunde