Handbal / FRH, intenție de organizare a Master Coach Romania - ediția a doua, 2022

143
Handbal / FRH, intenție de organizare a Master Coach Romania - ediția a doua, 2022 - 24212930516399895661916962623063-1631697780.jpg
Federația Română de Handbal (FRH) a obținut din partea Federației Europene de Handbal acceptul pentru organizarea Master Coach Romania, curs început în 2019 și finalizat în 2020.

26 antrenori de cetățenie română, dar și străină au obținut diploma de licențiere Master Coach, participând la cursurile organizate în cadrul celor trei module și obținând calificativul „Admis” în urma susținerii publice a lucrării Master Coach.

Datorită faptului că, în 2022, acești participanți se vor afla în situația de reînnoire a diplomei Master Coach, Federația Română de Handbal dorește să le ofere acestora prilejul de a-și reînnoi certificatul tot pe teritoriu țării noastre.

„Federația Română de Handbal dorește demararea procedurilor către Federația Europeană de Handbal pentru a primi aprobarea de organizare a celei de-a doua ediții de Master Coach România.

Un prim pas în demararea acestui proiect este acela de a avea o imagine clară cu privire la numărul antrenorilor care posedă carnetul cu categoria Antrenor Maestru (Categoria I) și care doresc să îşi adauge la CV și această ultimă treaptă a perfecționării în domeniu”, informează Federaţia Română de Handbal.

Astfel, Federația Română de Handbal transmite tuturor antrenorilor interesați de înscrierea la cursurile de Master Coach să-și transmită intenția de participare la una dintre adresele de e-mail: iulian.stamate@frh.rol nicoleta.alexandrescu@frh.ro ; steluta.luca@frh.ro gabriel.florea@frh.ro.

Foto: Facebook / FRH - Federaţia Română de Handbal 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2914 secunde