Handbal / George Buricea, despre meciul HCDS - Csurgoi: „Noi vom merge în turul doi”

123
Handbal / George Buricea, despre meciul HCDS - Csurgoi: „Noi vom merge în turul doi” - 1-1630677739.jpg

Articole de la același autor

Antrenorul secund al HC Dobrogea Sud, George Buricea, este de părere că meciul cu Csurgoi KK, din manşa a doua a primului tur preliminar al EHF European League la handbal masculin, va fi mai greu decât cel din Ungaria.

„Jucăm în fața suporterilor după mult timp și trebuie să ne adaptăm noilor condiții. Cred că băieții vor avea puțin trac, sunt şase jucători noi. Probabil că vor fi puține emoții.

Ei au mai multe informații acum și nu vin să se plimbe. Își vor vinde scump pielea și va fi un meci foarte greu. Dar, dacă vom juca ce am pregătit la antrenamente, eu zic că la final vom fi cei care ne vom bucura și vom merge în turul doi”, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, George Buricea.

În prima manşă, la Csurgo, HC Dobrogea Sud s-a impus la o diferenţă de patru goluri, scor 27-23. Echipa maghiară are programat antrenamentul oficial la Sala Sporturilor, sâmbătă, de la ora 11.00. Meciul decisiv pentru calificarea în tur doi preliminar se joacă duminică, de la ora 18.00, în direct la Digi Sport 4.

Foto: Handbal Club Dobrogea Sud 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5199 secunde