Tenis de masă / Viorel Filimon: „La nivel european, echipa României are valoare”

166
Tenis de masă / Viorel Filimon: „La nivel european, echipa României are valoare” - 24112427142164887284066403085094-1630678275.jpg

Articole de la același autor

Antrenorul lotului naţional feminin de tenis de masă al României, Viorel Filimon, a declarat, vineri, după tragerea de sorţi a grupelor Campionatului European din 2021, că îşi doreşte ca fetele sale să joace foarte bine şi să evite surprize mai puţin plăcute.

„Și Italia, și Belgia au jucătoare care au produs surprize. Sper să nu avem surprize. Sperăm că fetele vor juca bine. Sperăm ca experiența și poziția fetelor noastre să le dea încredere. La nivel european știm că avem valoare și trebuie să ne concentrăm, să ne punem jocul în funcțiune”, a declarat, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Tenis de Masă, tehnicianul constănţean.

„Tragerea la sorți e foarte bună, niciun meci nu e ușor. Grupa mi se pare foarte bună, adversarele sunt bune, de asta sunt la Campionatul European. Ne-am pregătit fizic și tactic și suntem pregătite să dominăm. E un vis împlinit să avem șansa să jucăm la Campionatul European în România și sperăm să aducem titlul, pentru ca România să se mândrească”, a declarat componenta naționalei României Bernadette Szocs.

„La băieți nu e o grupa ușoară, fiecare meci e greu când joci la tine acasă. Băieții vor calificarea din grupă. Obiectivul de performanță e accederea în primele opt echipe ale Campionatului European. Avem avantajul că jucăm în România.

La fete vrem să câștigăm pentru a treia oară consecutiv. Mereu, fetele au avut acest obiectiv. Avem o echipă foarte bună, omogenă, care a ajuns la maturitate. E o echipa valoroasă și în permanență avem nevoie de confirmări”, a declarat președintele FRTM, Cristinel Romanescu.

Vineri, 3 septembrie, la sediul ROMSTAL, partenerul oficial al Federației Române de Tenis de Masă, a avut loc tragerea la sorți pentru Campionatul European de seniori - echipe. Turneul final va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 28 septembrie - 3 octombrie 2021.

România va evolua în faza grupelor cu Italia şi Belgia la feminin şi cu Slovenia, Luxemburg şi Finlanda la masculin.

Foto: Federaţia Română de Tenis de Masă / frtmromania.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5236 secunde