Constănţeanca Eliza Samara, prezentă la startul Campionatului European

256
Constănţeanca Eliza Samara, prezentă la startul Campionatului European - constanteanca-1624376906.jpg

Articole de la același autor

În perioada 22-27 iunie, în Polonia, la Varşovia, se desfăşoară întrecerile Campionatului European individual la tenis de masă. După ce a fost amânată pentru acest an, actuala ediţie aduce la start nouă sportivi români şi patru antrenori, în drumul spre podiumul continental, în probele de simplu şi dublu.

Meciurile au loc în Centralny Odsrodek Sportu Torwar şi pot fi urmărite pe ettu.tv, dar şi pe Look Sport, informează Federaţia Română de Tenis de Masă.

Constănţeanca Eliza Samara este om de bază în delegaţia României, celelalte tricolore participante la Europene fiind Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro, Andreea Dragoman şi Adina Diaconu.


În concursul masculin, ţara noastră va fi reprezentată de Ovidiu Ionescu, Rareş Şipos, Hunor Szocs şi Eduard Ionescu.

Colectivul tehnic include trei antrenori constănţeni, Viorel Filimon, Elena Sebe şi Andrei Filimon, la care se adaugă Ionuţ Seni.

XXX

A căzut cortina peste ediţia 2021 a Campionatului Naţional de tenis de masă rezervat juniorilor III (jucători cu vârste de 11 şi 12 ani), competiţie găzduită, timp de trei zile, de localitatea Dumbrăviţa.

După partide echilibrate, pline de ambiţie, au fost decernate titlurile de campioni. Astfel, pe prima treaptă a podiumului au urcat Andreea Băiaşu, de la CSM Buzău, în proba de simplu feminin, Robert Istrate, de la CSA Steaua Bucureşti, în proba de simplu masculin, Briana Căşuneanu şi Vasilica Sandu, de la CSM Moineşti, în proba de dublu feminin, Robert Istrate şi Mihai Nagy, de la CSA Steaua Bucureşti, respectiv LPS Bistriţa, în proba de dublu masculin, şi Robert Istrate şi Andreea Băiaşu, de la CSA Steaua Bucureşti, respectiv CSM Buzău, în proba de dublu mixt.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4317 secunde