Handbaliştii de la CSM Constanţa II au rezistat doar o repriză în deplasarea de la Piteşti

165
Handbaliştii de la CSM Constanţa II au rezistat doar o repriză în deplasarea de la Piteşti - 1-1663762968.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal CSM Constanţa II a debutat cu stângul în noul sezon al Diviziei A, Seria B. În prima etapă de campionat, jucătorii antrenaţi de Enis Murtaza şi Ionuţ Puşcaşu s-au deplasat la Piteşti, pentru meciul cu localnica CSU, gazdele impunându-se cu scorul de 43-35 (20-20).

Pentru CSM Constanţa II, au marcat: Ştefan 11, Vlase 7, Crişan 6, Neculai 4, Mihăilă 3, Simion 2, Muşetescu 2.

Lotul cu care CSM Constanţa II a abordat meciul de la Piteşti a fost format din: George Matei, Rareş Ştefan, Ştefan Cumpănaşu, Claudiu Vlase, Marco Neculai, Adelin Mihăilă, Albert Simion, Costi Caluda, Ionuţ Crişan şi Mihai Muşetescu.

Cu o parte dintre juniori prezenţi la echipa mare pentru meciul de la Baia Mare, cu CS Minaur, CSM Constanţa II a avut la dispoziţie o „rotaţie” scurtă, rezistând doar o repriză.

În etapa a doua, CSM Constanţa II va primi vizita celor de la CSM Alexandria, echipă care s-a impus în faţa CSM-ului Bucureşti II, în prima etapă, scor 40-31. Meciul este programat duminică, 25 septembrie, la Sala Sporturilor.

XXX

Şi echipa de juniori II a CSM Constanţa a demarat aventura în Campionatul Naţional, startul aducând o victorie. În primul meci al sezonului, disputat la Sala Sporturilor, tinerii handbalişti antrenaţi de Ionuţ Puşcaşu şi Denis Ali s-au impus, cu scorul de 39-25 (20-12), în faţa celor de la ACS Fair-Play Cernavodă.

În următoarea etapă, duminică, 25 septembrie, juniorii II ai CSM-ului Constanţa vor juca, în deplasare, cu CSS Călăraşi.

Foto: Facebook / CSM Constanţa Handbal

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3943 secunde