GALERIE FOTO. Medalie de aur pentru elevii Liceului „Virgil Madgearu” la concursul culinar din cadrul Black Sea Fish Festival

414

Articole de la același autor

Week-endul trecut, Pirates Resort Mamaia a găzduit a VII-a ediție a manifestării Black Sea Fish Festival, adunare la care au participat bucătari profesioniști, specialiști din sectorul Horeca, specialiști din industria piscicolă, pescari de pe malul Mării Negre, Dunăre și Delta Dunării, comercianți de ustensile, instrumente și echipamente gastro, elevi din învățământul de stat – bucătari juniori, viitori profesioniști ai industriei ospitaliere românești.

Cu sprijinul Departamentului de Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României, în cadrul Black Sea Fish Festival s-a desfășurat și competiția profesională pentru cei tineri, care a strâns peste 50 de elevi, însoțiți de cadre didactice și traineri din întreaga țară.

Echipa Liceului Economic „Virgil Madgearu”, formată din elevii Nicolae Corina și Scacioc Cristina a obținut medalia de aur la concursul culinar organizat în cadrul festivalului, după cum ne-a informat prof. Camelia Isabela Marcu. „Felicitări pentru performanța de a vă ridica la nivelul exigențelor unui juriu de excepție! Felicitări profesorilor pentru implicarea de care au dat dovadă în pregătirea elevilor!”, a transmis prof. Adela-Cristina Filip, directorul liceului, prezentă la eveniment, alături de elevele sale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9848 secunde