România - SUA 0-3, în Cupa Hopman

Hănescu n-a jucat, tricolorii - pe ultimul loc

484
Echipa de tenis a României, formată din Victor Hănescu și Sorana Cârstea, a fost învinsă, ieri, de reprezentativa Statelor Unite ale Americii (John Isner și Melanie Oudin), scor 0-3, în ultimul meci al tricolorilor la Cupa Hopman.
Singurul meci care s-a disputat a fost cel dintre Sorana Cârstea și Melanie Oudin, a 45-a jucătoare a lumii, încheiat cu victoria americancei, scor 2-6, 3-6. Un singur break a făcut românca în cele 59 de minute ale meciului, pierzându-și, în schimb, serviciul de cinci ori.
Partida lui Hănescu cu Isner, dar și cea de dublu mixt au fost anulate, după accidentarea românului în întâlnirea cu Tommy Robredo. "Hăne" a decis să nu riște, mai ales că, de săptămâna viitoare, va juca în primul turneu ATP al anului, cel de la Auckland (Noua Zeelandă).
La Cupa Hopman 2010, România a învins, în prima zi, echipa Australiei, scor 2-1, dar a pierdut apoi, 0-3, duelul cu Spania, din pricina abandonului lui Hănescu, terminând pe ultimul loc în clasamentul Grupei A.
România a fost prezentă la Cupa Hopman după o absență de 12 ani. La ultima participare tricoloră, țara noastră a fost reprezentată de Irina Spârlea și Dinu Pescariu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Decembrie 2009
Stire din Sport : Singure în calea furtunii
Pagina a fost generata in 0.286 secunde