HC Dobrogea Sud, doar pe locul al treilea în Cupa României

191
HC Dobrogea Sud, doar pe locul al treilea în Cupa României - 1-1652612833.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud a terminat pe locul al treilea în actuala ediţie a Cupei României, ratând astfel unul dintre obiectivele stagiunii, şi anume disputarea marii finale.

În semifinalele Final Four-ului, turneu găzduit de Sala Sporturilor din Constanţa, formaţia antrenată de George Buricea a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 22-25 (8-10, 18-18), de CSA Steaua Bucureşti, la capătul unei partide dramatice, decise după prelungiri.

„Noi nu avem echipă să jucăm şi două reprize de prelungiri, avem copii pe bancă. Unii jucători s-au ridicat la nivelul competiţiei, alţii au fost puţin mai jos. E final de sezon, suntem puţini, dar cu ei am mers la luptă şi pot oricând să-i privesc în ochi, şi ei pe mine. Şi noi pe cei care ne susţin, pentru că mi-am dorit sacrificiu de la echipa asta, iar ei s-au sacrificat”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, antrenorul George Buricea.

Duminică, HC Dobrogea Sud a disputat finala mică, în compania celor de la CS Minaur Baia Mare, maramureşenii fiind învinşi, în semifinale, scor 23-33, de CS Dinamo Bucureşti, deţinătoarea trofeului. Prima repriză a fost una echilibrată, cu răsturnări de situaţie, astfel că, la pauză, tabela indica egalitate, 11-11. Pe aceleaşi coordonate s-a derulat şi repriza secundă, iar într-un final pe muchie de cuţit, HC Dobrogea Sud s-a impus cu 22-20 şi a terminat competiţia pe locul trei.

Pentru „delfini”, urmează încă un meci de maximă importanţă, cel cu Politehnica Timişoara, programat miercuri, 18 mai, în deplasare, în ultima etapă a Ligii Naţionale. Dacă se va impune în duelul de pe Bega, iar Steaua o va învinge pe Minaur, atunci Constanţa va termina pe locul al doilea în campionat.

Foto: Facebook / Handbal Club Dobrogea Sud

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6012 secunde