Divizia A la handbal masculin

HC Dobrogea Sud II, victorie la pas în meciul cu CSM Alexandria

173
HC Dobrogea Sud II, victorie la pas în meciul cu CSM Alexandria - hcds-1574714640.jpg

Articole de la același autor

Echipa a secundă a HC Dobrogea Sud a obținut un succes important în Seria B a Diviziei A la handbal masculin. 


Jucătorii antrenați de George Buricea și Enis Murtaza au dat piept, la Sala Sporturilor din Constanța, cu CSM Alexandria. Meciul, contând pentru etapa a 11-a, a fost controlat de la început până la sfârșit de handbaliștii constănțeni. După 17-13 la pauză, HCDS II a rămas la timona partidei și s-a dus la 29-21, în minutul 50. În final, pe fondul relaxării din tabăra dobrogeană, oaspeții au redus din handicap, 31-28 fiind scor final. 


XXX 
David Cutura, de la HCDS II, a jucat sub ochii tatălui său, nimeni altul decât fostul mare jucător al Constanței și al naționalei Serbiei Dalibor Cutura. Actualul antrenor al echipei CSM Focșani a urmărit meciul din tribună, alături de foștii săi coechipieri Zoran Nikolic, Ionuț Nistor și Alex Andrei și de secundul Marko Isakovic. 


David joacă pe postul de centru, ca și tatăl său, care a evoluat 7 ani la Constanța, până la finele sezonului trecut, stabilind un record de longevitate, la cei 43 de ani împliniți în luna iunie. David are 17 ani și a crescut la Academia HC Dobrogea Sud, asemenea altor coechipieri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5912 secunde