Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud îl așteaptă victorioasă pe Moș Crăciun

381

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud s-a impus, vineri, nu fără emoții, scor 30-26 (12-9), în fața celor de la CSM Făgăraș, în ultimul meci al anului 2016 pe teren propriu, contând pentru etapa a XV-a a Ligii Zimbrilor. 


Meciul de la Sala Sporturilor a debutat cum era de așteptat, cu HC Dobrogea Sud la timonă, iar în minutul 4, scorul arăta 4-0. Se părea că echipa gazdă se va impune fără probleme, la un scor fluviu. Doar că nu a fost așa. "Lanterna roșie" din Făgăraș s-a aprins și a reușit o serie incredibilă de șase goluri consecutive, ce a așternut liniștea în Sala Sporturilor, chiar și pentru un moment. Scuturați temeinic de către antrenorul Djordje Cirkovic, constănțenii și-au revenit din pumni și au reînceput să domine, pas cu pas, iar la pauză tabela arăta 12-9 în favoarea lor. 


Actul secund a debutat cu… o defecțiune tehnică a instalației de iluminat din Sala Sporturilor, ce a fost remediată rapid de către organizatori. Pe teren, ambele echipe s-au întrecut apoi în ratări și goluri spectaculoase. Într-un final, experiența jucătorilor de la HC Dobrogea Sud și-a spus cuvântul, constănțenii obținând a 12-a victorie a sezonului și rămâne pe locul secund, la doar un punct în spatele liderului Dinamo București. 


Pentru HC Dobrogea Sud, au evoluat: Dane Sijan, Dan Vasile - portari; Laurențiu Toma (6 goluri), Dalibor Cutura (6), Mdladen Rakcevic (5), Predrag Vujadinovic (5), Dusko Celica (4), Branko Angelovski (3), Zoran Nikolic (1), Alexandru Bologa, Bogdan Munteanu, Ionuț Săulescu, Alexandru Andrei, Claudiu Subțirică și Dragoș Soare. 


În următoarea rundă, HC Dobrogea Sud se va deplasa pe terenul celor de la CS HC Adrian Petrea Reșița, miercuri, 14 decembrie. 


Înaintea fluierului de start, fanii constănțeni au aruncat pe teren jucării de pluș, ce vor ajunge la copiii din centrele de plasament din județul Constanța, iar la finalul partidei, aceștia au fost recom-pensați de jucătorii constănțeni cu pungi pline de dulciuri și jucării. 


Doi dintre cei mai talentați tineri jucători ai HC Dobrogea Sud au fost convocați în cantonamentul comun pe care îl au naționalele de seniori și de tineret ale României, la Barcelona, în perioada 18-23 decembrie. Interul stânga Alexandru Bologa și portarul Dan Vasile se vor alătura lotului de tineret, care va susține o partidă amicală, pe 21 decem-brie, împotriva echipei spaniole de ligă secundă Sant Joan Despi. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2144 secunde