HC Dobrogea Sud l-a transferat pe slovenul Leon Raso

180
HC Dobrogea Sud l-a transferat pe slovenul Leon Raso - hc2-1625077801.jpg

Articole de la același autor

Conducerea clubului HC Dobrogea Sud a anunţat, miercuri, 30 iunie, numele celui de-al doilea jucător transferat la echipă. Este vorba despre Leon Raso (25 ani), vicecampion al Sloveniei cu Trimo Trebnje, ultimul club pentru care a evoluat sezonul trecut, şi câştigător a două Supercupe cu Mrk Krka.

Născut în data de 28 iunie 1996, Leon Raso este o talie bună (1,86 m înălţime, 87 kg greutate) pentru postul pe care evoluează, cel de conducător de joc.

Handbalistul sloven, care va purta tricoul cu numărul 11 al Constanţei, vine încrezător că va cuceri primul trofeu în afara ţării sale natale. Printre rezultatele lui se numără şi un titlu olimpic la tineret, în 2014.

„Salutare, suporteri ai Constanţei! Mă numesc Leon Raso şi vin din Slovenia. Sunt foarte nerăbdător să încep noul sezon alături de voi şi sper ca, împreună, să avem rezultate extraordinare la Constanţa”, a declarat Leon Raso.

Înţelegerea dintre clubul constănţean şi handbalistul sloven este valabilă pe un an.

Leon Raso este cel de-al doilea transfer perfectat de conducerea HC Dobrogea Sud, după cel al interului stânga Liviu Caba, adus de la Politehnica Timişoara.

Handbaliştii constănţeni sunt încă în vacanţă, reunirea fiind programată pe 19 iulie.

Pe 1 august, jucătorii antrenaţi de Djordje Cirkovic şi George Buricea vor pleca în cantonament, care va fi urmat de câteva meciuri amicale. HC Dobrogea Sud va juca pentru Supercupa României cu Dinamo Bucureşti, pe 25 august, iar patru zile mai târziu, va debuta în noul sezon al Ligii Naţionale, în deplasare, cu CSM Bucureşti. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4869 secunde