Juniorii III de la HC Dobrogea Sud, pe locul cinci la turneul final al Campionatului Naţional

212
Juniorii III de la HC Dobrogea Sud, pe locul cinci la turneul final al Campionatului Naţional - juniorii-1623597795.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal juniori III HC Dobrogea Sud s-a clasat pe locul cinci la turneul final al Campionatului Naţional (Valoare), competiţie găzduită de Sala „Orizont” din municipiul Bacău.

Repartizaţi în Grupa a II-a, „delfinii” antrenaţi de Ionuţ Puşcaşu au obţinut o singură victorie în prima fază a turneului, 32-24 cu CSM Ploieşti, fiind învinşi în celelalte două dueluri: 30-34 cu CSM Bucureşti şi 25-37 cu CSU din Suceava.

În urma acestor rezultate, formaţia constănţeană a încheiat grupa pe poziţia a treia, cu şase puncte, ratând calificarea în semifinale, unde au acces CSU din Suceava (12,5 p), respectiv CSM Bucureşti (10,5 p), devenite ulterior protagoniste ale marii finale.

Pentru HC Dobrogea Sud, a urmat meciul pentru locurile 5-6 în clasamentul final, în care adversară i-a fost Academia Minaur Baia Mare. Un meci echilibrat, încheiat cu victoria constănţenilor, scor 32-29. Conform regulamentului, partidele juniorilor III includ trei reprize a câte 20 de minute, iar prima „treime” a aparţinut maramureşenilor, 9-7. HCDS a terminat cu avantaj minim repriza a doua, 11-10, iar soarta întâlnirii s-a decis în cea de-a treia repriză, controlată cu autoritate de Constanţa, 14-10.

Iată componenţa lotului HC Dobrogea Sud, alcătuit din jucători născuţi în 2006, 2007 şi 2008: Antonio Cristea, Răzvan Ciocea, David Hâncu, Radu Poghircă - portari; Darius Simion, Nurhan Enis Ali, Robert Mosor - extreme dreapta; Claudiu Covrig, Dragoş Bărbieru, David Ragea - extreme stânga; Cristian Andrei Acsentie - inter dreapta; Eden Murtaza, Alexandru Țivichi - interi stânga; Antonio Puşcaşu, Rareş Cohn, Andrei Bica - pivoţi; Mădălin Crişan - centru.

„Să fii în Top 5 pe ţară este un rezultat cu care să te mândreşti şi care să te motiveze să ţinteşti mai sus în sezonul următor. Suntem mândri de voi şi convinşi că vă aşteaptă un viitor strălucit în handbal. Mult succes şi vacanţă plăcută!”, a transmis preşedintele HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu.

XXX

În perioada 16-19 iunie, la Râmnicu Vâlcea, se va desfăşura o acţiune de pregătire centralizată a lotului naţional de handbal-cadete (jucătoare născute în anii 2006 şi 2007) al României. Printre tinerele sportive convocate la testări, se află şi Daria Mihăilă (15 ani), legitimată la CSS 1 Constanţa.

De asemenea, între 16 şi 28 iunie, lotul naţional de handbal-junioare (jucătoare născute în anii 2004 şi 2005) al României va efectua o acţiune la Institutul Naţional de Medicină Sportivă de la Bucureşti, urmată de o pregătire centralizată la Constanţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7384 secunde