Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud merge după puncte la Focșani

140
HC Dobrogea Sud merge după puncte la Focșani - hcds-1569590609.jpg

Articole de la același autor

 Handbal Club Dobrogea Sud s-a pregătit intens, săptămâna aceasta, pentru meciul din deplasare, cu CSM Focșani, din Liga Națională, programat sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 18.30. Echipa antrenată de Zvonko Sundovski și George Buricea a învins în etapa trecută pe CSM Făgăraș, scor 35-22, și și-a îndreptat moralul după ce primele etape de campionat au fost mai puțin reușite.

Constănțenii au neapărat nevoie de victorie pentru a nu pierde contactul cu pozițiile fruntașe.

"Ne așteaptă un meci extrem de dificil, CSM Focșani nu a pierdut niciun meci până acum. Este foarte greu să câștigi acolo. Anul trecut, cu o echipă foarte bună, am câștigat pe final, în ultimele trei minute. Trebuie neapărat să venim cu puncte din deplasarea aceasta", a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, antrenorul secund George Buricea.

După victoria cu CSM Făgăraș, HC Dobrogea Sud a făcut un salt de patru locuri în campionat, până pe 10. Etapele următoare, cu CSM Făgăraș și CSM Vaslui, sunt foarte importante, pentru că pot duce echipa de la malul mării pe primele poziții ale clasamentului.

De partea cealaltă, CSM Focșani a obținut victorii la Făgăraș și la Buzău, și acasă cu Vaslui, dar și un egal cu CSM, la București.

v v v

HC Dobrogea Sud este angrenată și în Cupa EHF, acolo unde s-a calificat în turul al doilea preliminar, după ce a trecut de turcii de la Antalyaspor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6042 secunde