HC Vaslui s-a retras din Liga Națională. Cu cine joacă HCDS în etapa a noua?

375
HC Vaslui s-a retras din Liga Națională. Cu cine joacă HCDS în etapa a noua? - hcvaslui-1533050855.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Vaslui s-a retras din Liga Națională de handbal din cauza problemelor financiare, iar în acest moment primul eșalon al handbalului românesc are doar 13 echipe.

Nu este primul caz de acest gen în țara campionilor mondiali Cornel Oțelea, Cristan Gațu, Ștefan Birtalan sau Gheorghe Gruia. Numai în ultimele două sezoane au dispărut subit din peisaj echipe precum HC Adrian Petrea Reșița, HC Odorhei sau Politehnica Iași. În această situație, regulamentul oferă posibilitatea de a se înscrie în Liga Națională echipei ACS Alexandria, idee ce nu surâde echipei din Oltenia.

O altă echipă care ar putea primi invitația în liga greilor este Universitatea Cluj. Cum debutul sezonului se apropie cu pași repezi, este greu de crezut că una dintre echipe va accepta să fie carne de tun în Liga Națională, doar pentru a da bine la numărătoare.

HC Dobrogea Sud Constanța ar fi urmat să întâlnească pe HC Vaslui în etapa a IX-a, însă momentan nu se știe dacă va avea adversar sau dacă va avea etapă liberă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5443 secunde