HCDS participă cu două echipe la Campionatul Național de Beach Handball

168
HCDS participă cu două echipe la Campionatul Național de Beach Handball - hcds-1564686490.jpg

Articole de la același autor

Stațiunea Venus găzduiește începând de ieri Campionatul Național de Beach Handball, competiție la care Handbal Club Dobrogea Sud va participa cu două echipe. 


Dobrogea Sud este campioana en titre la juniori A, titlu cucerit în 2017 în Mamaia și apărat anul trecut pe plaja "Banana Beach", locul în care evenimentul se desfășoară și în acest an. Echipa de juniori A (generația 2001-2002, antrenor Ionuț Pușcașu) și juniori B (2003 și mai mici, antrenor Enis Murtaza) se află sub coordonarea directorului Academiei HC Dobrogea Sud, Aihan Omer, care este și selecționerul echipei de seniori a României la beach handball.


"La juniori A, unde suntem campioni naționali vom încerca să ne apărăm titlul. La juniori B, vom aborda turneul cu o generație mai mică, 2004-2005, în ideea de a-i pregăti pentru anul viitor. Beach handball-ul este un sport care prinde tot mai mult și în România. Faptul că organizăm al treilea campionat național de juniori este un mare pas înainte. Ca antrenor al primei reprezentative, mi-aș dori să avem și un Campionat Național de Seniori. Ar ușura extraordinar munca de selecție. Sper ca în viitor cluburile de Liga Națională să vină în sprijinul acestui sport spectaculos." , a declarat Aihan Omer pentru site-ul oficial al clubului.


Competiția se desfășoară atât la masculin cât și la feminin. Sunt înscrise în competiție echipe din Medgidia, Tulcea, Măcin, Cernavodă, Galați, Târgoviște, Ploiești, Plopeni, Ghimbav, Brazi, Corabia, Baia Mare, Arad, Cluj și Piatra Neamț. Campionatul se va disputa în perioada 1-4 august pe plaja Banana Beach din Venus.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4621 secunde