Cupa EHF la handbal masculin

HCM Constanța, meci egal cu o forță a Germaniei: Fuchse Berlin

229
HCM Constanța, meci egal cu  o forță a Germaniei: Fuchse Berlin - hcm1393176684-1393194883.jpg
Atmosferă incendiară, ieri, la Sala Sporturilor, gazda meciului dintre echipele HCM Constanța și Fuchse Berlin, contând pentru Grupa D a Cupei EHF la handbal masculin. 


După un debut echilibrat al primei reprize, puternica formație germană a preluat inițiativa, însă constănțenii, avându-l în poartă pe Mihai Popescu în zi mare, au luptat din greu și nu au lăsat "vulpile" berlineze să se desprindă. 16-16 a indicat tabela la pauză și nimic nu era decis. 
La reluare, bătălia pe semicerc a fost și mai dramatică. Fuchse a condus cu 25-22 (min. 46), apoi HCM a avut o serie uluitoare, ducându-se la 28-25 (min. 52). Până la urmă, meciul s-a terminat la egalitate, 31-31, Constanța având atacul de final, nevalorificat însă. 
Pentru HCM, au marcat: Alexandru Csepreghi (9), Laurențiu Toma (8), Alexandru Șimicu (6), Bogdan Criciotoiu (4), Albert Cristescu (3) și Marius Novanc (1). 
După acest joc, HCM Constanța se pregătește să susțină "returul" cu Fuchse, pe 16 martie, la Berlin, echipă ce va găzdui turneul Final Four al competiției continentale, apoi partidele cu HC Sporta Hlohovec, tot în deplasare, pe 22 martie, și cu Chambery Savoie Handball, pe 30 martie. 
v v v
Înainte de start, sportivul constănțean în vârstă de 26 de ani, Alexandru Șimicu, a primit din partea Federației Române de Handbal trofeul pentru cel mai bun handbalist român al anului 2013. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2303 secunde