HCM Constanța propune un campionat cu 12 echipe

489
Reprezentanții HCM-ului Constanța au propus, la întâlnirea dintre șefii Federației Române de Handbal și președinții de cluburi, desfășurată la București, ca, în Liga Națională masculină, să participe numai 12 echipe, față de 14, cât sunt în prezent, iar campionatul să cuprindă turnee finale, pentru locurile 1-4, 5-8 și 9-12.
La secțiunea feminină, șefii Oltchimului au avansat ideea unei Ligi Naționale cu zece echipe, motivul fiind lipsa actuală de competitivitate din întrecerea internă. "O concentrare a valorilor, atâtea câte mai sunt în handbalul românesc, ar putea fi soluția salvatoare", au susținut reprezentanții grupării vâlcene.
O decizie definitivă va fi luată la următoarea ședință a Consiliului de Administrație al FRH, programată pe 22 februarie. 
Tot la întrunirea din Capitală, conducătorii FRH au hotărât să-i reconfirme în funcție pe selecționerii naționalelor feminine și masculine ale României, Radu Voina, respectiv Vasile Stângă.
De asemenea, a fost format și un consiliu consultativ, format din reprezentanții a cinci cluburi (Oltchim, Rulmentul Brașov, HC Zalău, HCM Constanța și Univer-sitatea Suceava), care urmează a reprezenta interesele cluburilor din România, în vederea în-ființării Ligii Profesioniste. Președinte al acestui consiliu a fost votat fostul selecționer Gheorghe Tadici.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3795 secunde