Horia Tecău, beneficiar de wild-card în turneul de la Auckland

301
Horia Tecău, beneficiar de wild-card în turneul de la Auckland - ae56d77a2e9a6927aa1873660ff1df94.jpg
Tenismanul constănțean Horia Tecău participă, săptămâna aceasta, la turneul Heineken Open de la Auckland (Noua Zeelandă), competiție în care organizatorii oferă premii în valoare totală de 355.500 de dolari.
Singurul român prezent în concurs, Tecău va evolua numai în proba de dublu, în care îl are drept partener pe Marcus Daniell, reprezentant al țării gazdă. Beneficiari de wild-card, ei îi înfruntă, în partida din optimi, pe Jose și Mikal Statham, ambii din Noua Zeelandă, posesori, la rându-le, de invitații.
Pentru prezența pe tabloul principal, Tecău și Daniell au asigurați 1.870 de dolari, o eventuală calificare în sferturi urmând a fi răsplătită cu 3.170 de dolari și 45 de puncte ATP. Finala este programată pentru sâmbătă, 16 ianuarie, pe suprafață rapidă.
Marii favoriți ai turneului de la Auckland sunt gemenii americani Bob și Mike Bryan, pe care Tecău și coechipierul său îi pot întâlni numai în ultimul act.
Altfel, în clasamentul celor mai buni jucători de dublu ai lumii, ierarhie dată, ieri, publicității, Horia Tecău se menține pe locul 46, în timp ce, la simplu, Victor Hănescu se află pe poziția a 47-a, în ascensiune de un loc față de săptămâna precedentă, "Uriașul" fiind singurul român din Top 100.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Decembrie 2009
Stire din Sport : Singure în calea furtunii
Pagina a fost generata in 0.7778 secunde