Câștigătorul probei de dublu la Turneul Campionilor

Horia Tecău: "Mi-am îndeplinit cele mai mari vise"

329
1

Articole de la același autor

După ce a scris istorie la Turneul Campionilor de la Londra, constănțeanul Horia Tecău a revenit în orașul său natal pentru a se bucura alături de familie și de suporteri de succesul obținut la turneul londonez. 


Deși nu a avut mult timp la dispoziție, Horia Tecău a fost în vizită la noile generații ale tenisului constănțean. Campionul le-a făcut o adevărată surpriză cadrelor didactice și elevilor Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" atunci când a venit să îi viziteze. 


Bucuria de a-l vedea pe numărul unu mondial în proba de dublu a fost imensă, în special pentru cei care îi calcă pe urme lui Horia.
"Chiar dacă nu am putut să stăm de vorbă cu el, ne-am bucurat tare mult că a venit să ne viziteze, la doar două zile după ce a câștigat Turneul Campionilor. Pentru noi a fost o surpriză mai mult decât plăcută. Este unul din jucătorii pe care îi admir", ne-a povestit Ștefan Paloși, elev la LPS și jucător de tenis. 


Despre obținerea trofeului la proba de dublu din cadrul Turneului Campionilor, alături de olandezul Jean Julien Rojer, constănțeanul a declarat: "Înseamnă împlinirea unui vis și depășirea unor limite. Ne-am demonstrat nouă ce putem face atunci când ne concentrăm și credem în noi. Este un sentiment minunat, mai important decât orice eșec și de orice punctaj și clasament este să vezi cum îți propui ceva și reușești să îl realizezi". 


Jucătorul constănțean își dorește să aibă parte de o vacanță, ca mai apoi să se pregătească pentru noul sezon. Următorul obiectiv al cuplului româno-olandez este turneul Australian Open, primul de Grand Slam al anului 2016, care va avea loc în luna ianuarie. 
Vizita la Constanța nu a durat prea mult, căci, astăzi, Tecău va participa la un meci demonstrativ în Danemarca, după care va reveni în țară pentru o scurtă vacanță. 


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4209 secunde