BGS a reziliat contractul cu FRF, după incidentele de pe Național Arena

200
BGS a reziliat contractul cu FRF, după incidentele de pe Național Arena - 15072635236578810702094962897298-1413183582.jpg
La câteva ore după ce președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că responsabilitatea pentru incidentele din tribune de la meciul cu Ungaria aparține firmei de pază BGS, compania legată prin contract de federația a anunțat rezilierea înțelegerii.

"Forțele de securitate și-au făcut treaba foarte bine, dar suporterii n-au înțeles acest lucru", a spus Răzvan Burleanu la finalul partidei cu Ungaria.

Duminică la prânz, președintele FRF a revenit cu precizări: "Regret incidentele produse între forțele de ordine și suporteri, îmi cer scuze față de fanii care au avut de suferit din cauza abuzurilor și excesului de zel. Federația Română de Fotbal condamnă atitudinile violente și nejustificate la adresa suporterilor. Îi asigur pe toți cei care au avut de suferit că vinovații vor plăti. La întoarcerea delegației române din Finlanda voi purta o discuție fermă cu conducerea companiei care a avut reponsabilitatea securității pe Arena Națională".

Incidente serioase s-au petrecut în ambele peluze, în zonele în care au stat suporterii de la Steaua, U Cluj și Dinamo. Reprezentanții firmei de pază BGS, angajată de FRF, au făcut ordine printre suporteri, umplând de sânge copii și bătrâni, laolaltă cu fanii turbulenți.

În urma acestor incidente, firma de pază a anunțat că reziliază contractul cu FRF și că agenții care au folosit exces de zel vor fi sancționați, scrie prosport.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0468 secunde