Video L-a văzut pe Ronaldo că marchează din Rabona în FIFA 15 și a recreat golul în realitate

246
L-a văzut pe Ronaldo că marchează din Rabona în FIFA 15 și a recreat golul în realitate - fotbalgolmontaj360448819617mfx-1413183797.jpg
În timp ce în Europa se disputau meciurile echipelor naționale din preliminariile pentru EURO 2016, în divizia a șasea din Olanda aproape s-a marcat unul dintre cele mai spectaculoase goluri din acest an.

La meciul dintre CSV Leeuwarder Zwaluwen și VVI, jucătorul Vic Rozendaal a executat o lovitură de la peste 25 de metri cu o rabona care a catapultat mingea aproape perfect, lovind însă transversala.

Nu se știe scorul final al meciului sau de care echipă aparține Vic Rozendaal, dar un astfel de procedeu tehnic trebuie apreciat, ținând cont de dificultatea sa și de modul în care a fost executat de un jucător probabil amator. Englezii de la 101greatgoals.com au exclamat chiar că este "cea mai spectaculoasă lovitură liberă din istorie".

Probabil că jucătorul olandez l-a văzut pe Cristiano Ronaldo înscriind prin acest procedeu la FIFA 15 și a încercat să recreeze golul portughezului în realitate. Și i-a reușit, scriu jurnaliștii de la prosport.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4867 secunde