Doi pași până la meciul cu Real Madrid! Laurențiu Reghecampf și Mihai Pintilii, aproape de a se duela cu Bale, Ronaldo și James Rodriguez

174
Doi pași până la meciul cu Real Madrid! Laurențiu Reghecampf și Mihai Pintilii, aproape de a se duela cu Bale, Ronaldo și James Rodriguez - karimbenzema014-1413184708.jpg
Aseară a avut loc în Maroc tragerea la sorți a meciurilor din Campionatul Mondial al Cluburilor, competiție care se va disputa în Rabat și Marrakech între 10 și 20 decembrie.

Real Madrid va intra în competiție din faza semifinalelor, când va întâlni învingătoarea dintre Cruz Azul (Mexic) și câștigătoarea Ligii Campionilor Asiei.

Reprezentanta de acolo se va stabili pe 1 noiembrie, când echipa lui Laurențiu Reghecampf, Al Hilal, va întâlni Sydney Wanderers.

La această competiție mai participă și Auckland City (Oceania), Maghreb Athletic din Tetouan (invitație), San Lorenzo (Copa Libertadores), Real Madrid, Cruz Azul (Concacaf), Al Hilal/Sydney Wanderers și cîștigătoarea din Africa, unde se întâlnesc Vita Club (Congo) și E.S Setifienne (Algeria), scrie gsp.ro.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2612 secunde