CS Cleopatra - CSS Bârlad 41-0, în Divizia Națională de rugby juniori U19

Invincibili în "Badea Cârțan"

1479
Invincibili în
CS Cleopatra își păstrează invincibilitatea pe arena proprie. Echipa constănțeană
a reușit o victorie fără dubii, scor 41-0, în partida cu CSS Bârlad, din cadrul etapei
a opta a Diviziei Naționale de rugby juniori sub 19 ani.

În "Badea Cârțan", constănțenii au pornit ca din pușcă și, în chiar primul minut, interna-ționalul Ariton a culcat balonul în terenul de țintă, eseu transformat de Cristea, 7-0. Din păcate, la una dintre fazele următoare, autorul încercării a suferit o accidentare (umăr dislocat) și a fost înlocuit. Până la pauză, Cleopatra a rezolvat problema victoriei, fundașul Stan, cel mai bun jucător de pe teren, marcând alte două eseuri, unul transformat de Cristea, 19-0.
Repriza secundă s-a desfășurat într-un singur sens, spre buturile bârlădene. Căzuți fizic, oaspeții n-au mai intrat decât sporadic în 22-ul constănțean, în special după repunerile de la centru. Cleopatra a zburdat, trecându-și în cont alte patru eseuri, prin Stan (2), Badea și Vâlceanu, tot Cristea trimițând o dată balonul printre bețe, din transformare. Scor final 41-0 și formația constănțeană se află la cea de-a doua victorie consecutivă, acasă, în care nu primește niciun punct.
Pentru CS Cleopatra (antrenori, Marian Udroiu și Marian Nache) au jucat: Ariton, Pantazi, Cantoneru, Magazin, Petrescu, Vâlceanu, Panait, Stoica, G. Radu, Cristea, Dinu, Badea, Andrei, Barbu și Stan. Au mai intrat: Dănilă, Coman, Maftei, Moldo-van și Oglan.
"Joc bun făcut de echipă. Au mai fost unele greșeli individuale, care au limitat proporțiile scorului, dar, per total, creștem de la meci la meci. A fost o repetiție înainte de marele derby al etapei viitoare, când vom întâlni, la București, pe RC Pantelimon, liderul clasamentului. Sita a început să cearnă, iar în Capitală, vom vedea care ne este adevărata valoare", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Octombrie 2009
Stire din Sport : Luați punctele, luați și bonusul!
Pagina a fost generata in 0.3186 secunde