CS Cleopatra - Steaua București, în Divizia Națională de rugby juniori U19

În "Badea Cârțan", milităria e dată jos din pod!

1274
În
Derby-ul etapei a șasea a Diviziei Naționale de rugby juniori sub 19 ani se joacă, sâmbătă, pe litoral și opune două dintre candidatele la titlu: CS Cleopatra și Steaua București. Dincolo de orgolii, cele mai importante sunt punctele, iar gazdele vor și bonusul ofensiv.

Reveniți cu picioarele pe pământ, după eșecul de la Baia Mare, rugbiștii de la CS Cleopatra susțin, în week-end, un nou test de dificultate maximă. Sâmbătă, de la ora 13.00, pe stadionul din "Badea Cârțan", constănțenii primesc vizita Stelei București, adversar de tradiție în bătălia pentru podium.
"Vreau să cred că înfrângerea de la Baia Mare a fost un simplu accident. Jucătorii trebuie să-și spele rușinea și să facă un meci bun contra Stelei, la finele căruia să iasă cu capul sus din teren. Avem drept obiectiv obținerea unei victorii cu tot cu bonus și am încredere în echipă. Le-am explicat băieților că putem depăși orice adversar numai printr-o pregătire foarte bună și o disciplină de fier. Știu că nu va fi ușor, pentru că toate echipele se mobilizează și au ambiția de a bate Constanța", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan, care îi invită la meci pe toți iubitorii sportului cu balonul oval: "Îi așteptăm la stadion, să vină să fie alături de noi, pe toți suporterii, foști și actuali jucători și antrenori. Le promitem un spectacol de calitate".
Pentru partida cu Steaua, antrenorii Marian Udroiu și Marian Nache nu au probleme de lot, astfel încât XV-le de start ar putea fi următorul: Cantoneru, Coman, Ariton, Panait, Neacșu, Andrei, Vâlceanu, Stoica, G. Radu, Stătulescu, Badea, Cristea, Barbu, Dinu și Stan, tehnicienii urmând a stabili formula finală după antrenamentul de vineri seară.
După derby-ul cu Steaua, echipa constănțeană se va pregăti pentru o deplasare lungă și obositoare, la Suceava.
v v v
Sâmbătă, se dispută și semifinalele Cupei României la rugby, ediția 2009 / 2010.
De la ora 14.00, pe stadionul CFR din Brașov, se întâlnesc RCJ Farul Constanța și Universitatea Cluj, "marinarii" antrenați de Bruce Hodder fiind condamnați să câștige. O calificare în ultimul act ar mai face uitată amărăciunea provocată de dezastrul din campionat și ar amâna "debarcarea" tehnicianului neozeelandez.
În cealaltă semifinală, de la ora 11.30, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București, față în față se vor afla Steaua și Dinamo, ambele echipe confruntându-se cu probleme financiare. Meciul este transmis în direct de TVR 2.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Octombrie 2009
Stire din Sport : Luați punctele, luați și bonusul!
Pagina a fost generata in 0.4492 secunde