Ion Crăciun, posibil secund al lui Petru Ghervan la naționala de handbal masculin

726
Ion Crăciun, posibil secund al lui Petru Ghervan la naționala de handbal masculin - 8a913f4ab05bdaf0e0211f5914910c01.jpg
Fostul antrenor al CSM-ului Medgidia, Ion Crăciun, aflat acum pe banca tehnică a Minaurului Baia Mare, este "în cărți" pentru preluarea postului de secund al naționalei de handbal masculin a României.
După ce a fost numit principal al reprezentativei tricolore, Petru Ghervan își caută un secund, selecționerul având în vedere, în principal, două variante: I. Crăciun și Constantin Ștefan, de la HC Odorhei.
"Încă nu m-am decis asupra secundului, pentru că tatonările pe care le-am avut, în ultima vreme, cu doi-trei antrenori de la cluburile din țară nu au avut finalizarea dorită sau au avut ca rezultat o amânare, o solicitare de întârziere a luării unei decizii. Îi înțeleg, pentru că antrenorii pe care îi au cluburile la această oră nu au foarte mult timp la dispoziție nici pentru pregătirea propriilor echipe. Cel care va fi mai aproape atât de cerințele clubului de care aparține și de cele ale echipei naționale va fi nominalizat și integrat în staff-ul echipei României", a declarat selecționerul.
Ion Crăciun a mai pregătit lotul național masculin de tineret al României.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 26 Octombrie 2009
Stire din Sport : Fetelor, voi când mai câștigați?
Luni, 19 Octombrie 2009
Stire din Sport : Magie albă!
Pagina a fost generata in 0.3254 secunde