Ionuţ Băluţă a câştigat centura WBC International la categoria supercocoş

171
Ionuţ Băluţă a câştigat centura WBC International la categoria supercocoş - 1-1653215160.jpg

Articole de la același autor

Pugilistul constănţean Ionuţ Băluţă, fost component al secţiei de box din cadrul Clubului Sportiv Năvodari, a câştigat titlul vacant WBC International la categoria supercocoş, într-o gală desfăşurată la York Hall din Londra, după ce l-a învins la puncte pe englezul Brad Foster.

Constănţeanul a fost declarat învingător în unanimitate la capătul celor zece reprize (arbitrul judecător spaniol Francisco Alloza Rosa l-a creditat cu 97-93, iar britanicii Victor Loughlin 98-94, respectiv Kieran McCann 97-93).

În vârstă de 28 de ani, Ionuţ „Il Capo” Băluţă locuieşte şi se pregăteşte în Spania. El a dominat meciul în faţa unui pugilist obstrucţionist, care a alergat mult, a eschivat mult şi a lovit puţin.

Brad Foster (24 de ani), fost campion european, al Marii Britanii şi al Commonwealth-ului la supercocoş, are un palmares de 14 victorii (cinci KO), două înfrângeri şi două egaluri.

Ionuţ Băluţă şi-a trecut astfel în palmares a 15-a victorie la profesionişti (trei KO), bilanţul său fiind completat cu trei înfrângeri.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Năvodari / Eurosport

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5093 secunde