Box / Vasile Cîtea, ales în Consiliul director al Confederaţiei Europene. Mandat pe patru ani

214
Box / Vasile Cîtea, ales în Consiliul director al Confederaţiei Europene. Mandat pe patru ani - 1-1651477436.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Vasile Cîtea, a fost ales în Consiliul director al Confederaţiei Europene de Box (EUBC), cu ocazia adunării de alegeri desfăşurate în Italia, la Assisi.

Doi candidaţi au rămas în cursă pentru postul de preşedinte EUBC, ocupat din 2012 de italianul Franco Falcinelli, care s-a retras: grecul Ioannis Filippatis şi olandezul Boris van der Vorst. Primul tur de scrutin s-a încheiat la egalitate 23-23, un vot fiind anulat. La al doilea tur, Filippatos s-a impus cu 25-23 şi a obţinut un mandat de patru ani în fruntea EUBC.

„Am candidat la o funcţie în Board-ul Director, 1 din cei 11 cu tot cu preşedinte, cu care vom munci în următorii patru ani pentru a dezvolta, susţine şi promova boxul şi tot ce are implicare în acest frumos sport! Am obţinut un număr de voturi care m-a clasat în primii trei candidaţi. Sper şi îmi doresc să nu se mai repete situaţii ca pandemia, război sau alte nenorociri şi să putem să facem ceea ce aşteaptă lumea boxului din România, Europa şi toată lumea!”, a transmis Vasile Cîtea.

Foto: Facebook / Vasile Cîtea 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3143 secunde