Box / Trei pugilişti români s-au oprit în semifinalele turneului internaţional Memorial „Emil Jechev” de la Sofia

217
Box / Trei pugilişti români s-au oprit în semifinalele turneului internaţional Memorial „Emil Jechev” de la Sofia - 1-1646902152.jpg

Articole de la același autor

Trei pugilişti români au fost învinşi în semifinalele turneului internaţional pentru tineret Memorial „Emil Jechev”, competiţie care se desfăşoară, săptămâna aceasta, în capitala Bulgariei, Sofia, ratând astfel ocazia de a lupta pentru medaliile de aur.

La categoria 54 kg, Ionuţ Pavel a pierdut la puncte, 1-2, în faţa bulgarului Liuboslav Metodiev, Angelo Covaci a cedat prin KO tehnic în repriza secundă în faţa bulgarului Toni Iliev, la cat. 60 kg, iar Ionuţ Marin a fost învins la puncte, 1-2, tot de un reprezentant al ţării gazdă, Liubomir Anghelov, la categoria 67 kg, informează Federaţia Română de Box.

Joi, 10 martie, în ring va urca şi Albert Irimescu, el urmând să-l înfrunte, în limitele categoriei 63,5 kg, pe spaniolul Enrique Kakulov Mamedova.

Cei patru pugilişti români care participă la cea de-a şasea ediţie a Memorialului „Emil Jechev” sunt însoţiţi de antrenorul Valentin Anghel.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Box 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5615 secunde