Doi pugilişti de la CS Năvodari urcă în ring la Cupa României

227
Doi pugilişti de la CS Năvodari urcă în ring la Cupa României - 1-1648043442.jpg

Articole de la același autor

Începând de miercuri, 23 martie, şi până sâmbătă, 26 martie, la Piatra Neamţ se desfăşoară una dintre cele mai importante întreceri interne din lumea „nobilei arte”: finala Cupei României la box pentru seniori.

Competiţia reprezintă totodată un criteriu de selecţie pentru lotul naţional ce va reprezenta România la Campionatul European.

Secţia de box a Clubului Sportiv Năvodari este reprezentată de Florentin Niculescu, la categoria 67 kg, şi Adrian Dârnă, la categoria de 81 kg. Cei doi sportivi sunt pregătiţi de antrenorii Ablalim Ferodim şi Marcel Jipeanu.

XXX

Pugilistul ucrainean Oleksandr Usik, campionul mondial la categoria grea, va demara pregătirile în vederea meciului revanşă cu britanicul Anthony Joshua, după ce a primit autorizaţia să părăsească Ucraina pentru a se antrena.

În vârstă de 35 de ani, Usik l-a deposedat pe Joshua de centurile WBA, IBF şi WBO în toamna anului trecut. Meciul revanşă se va disputa cu casa închisă, la Londra, pe stadionul echipei de fotbal Tottenham Hotspur.

După invazia rusă din Ucraina, Usik s-a întors la Kiev şi s-a alăturat unui batalion de apărare teritorială, declarând că nu ştie când va reveni în ring.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Năvodari

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8971 secunde