Pugilistul Florentin Niculescu, de la CS Năvodari, medaliat cu argint la Cupa României

187
Pugilistul Florentin Niculescu, de la CS Năvodari, medaliat cu argint la Cupa României - 1-1648376140.jpg

Articole de la același autor

Pugilistul constănţean Florentin Niculescu, de la CS Năvodari, a cucerit medalia de argint la Cupa României, competiţie găzduită, timp de patru zile, de Sala Polivalentă din Piatra Neamţ.

În limitele categoriei 67 kg, Niculescu l-a întâlnit, în finală, Andrei Musteţ, de la Jiul Rovinari. După un meci echilibrat, arbitrii l-au văzut câştigător pe sportivul de la Jiul, cu 4-1, pugilistul năvodărean obţinând medalia de argint.

De pregătirea pugilistului constănţean se ocupă antrenorii Ferodin Ablalim şi Marcel Jipeanu.

Cupa României a reprezentat totodată un criteriu de selecţie pentru lotul naţional al României, care se pregăteşte să participe la turneul internaţional „Centura de Aur” de la Târgu Mureş, programat în perioada 4-9 aprilie, şi Campionatul European din Azerbaidjan, din luna mai.

XXX

Într-un meci pentru titlul WBA Intercontinental la categoria grea, disputat în Kempton Park (Africa de Sud), pugilistul român Bogdan Dinu (35 ani) a fost învins prin KO în repriza a patra de sud-africanul Kevin Lerena (29 ani).

Bogdan Dinu a suferit cea de-a patra sa înfrângere la profesionişti, palmaresul său fiind completat de 20 de victorii (16 prin KO). Şi primele trei înfrângeri au venit tot înainte de limită, însă în faţa unor pugilişti cu nume, americanul Jarrell Miller, bulgarul Kubrat Pulev şi britanicul Daniel Dubois.

Foto: Facebook / Florentin Niculescu

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4974 secunde