Junioarele se întrec la Campionatele Naționale de oină, pe plaja "Cleopatra"

820
Junioarele se întrec la Campionatele Naționale de oină, pe plaja

Articole de la același autor

Maratonul de oină continuă pe plaja din dreptul Complexului "Cleopatra" din Mamaia. După ce a găzduit competițiile naționale de seniori, atât la feminin, cât și la masculin, în aceste zile a venit rândul juniorilor să ia cu asalt nisipul încins.

Vineri, 11 august, s-a desfășurat Campionatul Național de juniori lll feminin (U14), competiție câștigată de Progresul Băilești, urmată de Dacia Mioveni și Horia Spicu (județul Constanța). Sâmbătă, 12 august, vine rândul Campionatului Național de juniori ll feminin (U16), iar duminică, 13 august, celui de juniori l feminin (U18).

Competițiile sunt organizate de către Ministerul Tineretului și Sportului, Federația Română de Oină și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Constanța, împreună cu ACS Frontiera Tomis Constanța.

v v v

ACS Frontiera Tomis Constanța a reușit, recent, să își mai adauge în palmares alte două trofee. Primul a fost Campionatul de oină al Poliției de Frontieră, competiție câștigată la pas. Cea de-a doua a avut o însemnătate mai mare, fiind în joc titulatura de "cea mai valoroasă echipă a Ministerului Afacerilor Interne", în cadrul Trofeului "Spiru Haret". Chiar dacă a primit o replică puternică din partea Grupării Mobile de Jandarmi din Brașov și Brăila, ACS Frontiera Tomis a reușit să cucerească trofeul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7951 secunde