Campionatul Mondial de tenis de masă din Columbia

La dublu, Hârâci și Sebe - stopate în sferturi

734
Jucătoarele constănțene de tenis de masă Cristina Hârâci și Ana-Maria Sebe și-au încheiat evoluția de la Campionatul Mondial de juniori de la Cartagena de Indias (Columbia).
Cele două, reprezentante ale LPS "Nicolae Rotaru" CSS - Farul, mai erau în concurs într-o singură probă, dublu feminin, însă, marți seară, au fost eliminate și din această secțiune, de cuplul cotat cu prima șansă la câștigarea medaliei de aur, Lisi Cao / Yang Wu (China), care a bătut cu 4-0 (9, 6, 4, 4). Dacă avansau în semifinale, constănțencele își asigurau medalia de bronz, chiar dacă pierdeau la adversarele din penultimul act, Min Hee Kim și Ha Eun Yang, din Coreea. Acestea au intrat chiar în finală, după ce au trecut de chinezoaicele Cao și Wu.
Constănțencele Hârâci și Sebe, antrenate la lotul național de junioare de Liliana Sebe și Viorel Filimon, nu au obținut nicio medalie la această întrecere mondială (era și greu, având în vedere modul categoric în care jucătoarele asiatice conduc lupta), dar au fost în progres față de ediția de anul trecut a CM.
La echipe, au terminat pe locul șapte (o poziție mai sus față de 2008), iar la dublu feminin s-au oprit în sferturi, față de optimi, fază în care au fost eliminate în Spania. La simplu, Hârâci și Sebe au ajuns în "16"-imi, Cristina egalându-și performanța de anul trecut, iar Ana-Maria mergând acum mai sus cu un tur. La dublu mixt, cele două s-au clasat la fel ca în 2008, Hârâci ajungând în primele 32, iar Sebe în primele 64.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Decembrie 2009
Stire din Sport : Singure în calea furtunii
Pagina a fost generata in 0.2621 secunde