Lovitură pentru Mirel Rădoi. Dragoş Nedelcu nu va mai juca la JO de la Tokyo

252
Lovitură pentru Mirel Rădoi. Dragoş Nedelcu nu va mai juca la JO de la Tokyo - lovitura2-1625847161.jpg

Articole de la același autor

Pierdere importantă pentru selecţionerul Mirel Rădoi, în perspectiva participării naţionalei de fotbal a României la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Dragoş Nedelcu, de la FCSB, s-a transferat la Fortuna Dusseldorf şi nu va mai putea participa la competiţia din Japonia, informează Federaţia Română de Fotbal.

Clubul german nu îi permite participarea la Jocurile Olimpice, astfel că Nedelcu a trebuit să părăsească, joi, 8 iulie, cantonamentul de la Mogoşoaia pentru a se alătura noii sale echipe.

În aceste condiţii, lotul aflat la dispoziţia lui Mirel Rădoi pentru participarea la JO rămâne format din 21 de jucători (18 plus trei rezerve): Marian Aioani, Mihai Popa, Ştefan Târnovanu - portari; Andrei Raţiu, Ricardo Grigore, Andrei Chindriş, Virgil Ghiţă, Alexandru Paşcanu, Radu Boboc, Florin Ştefan - fundaşi; Andrei Ciobanu, Marius Marin, Marco Dulca, Alexandru Dobre, Valentin Gheorghe, Ion Gheorghe, Tudor Băluţă, Eduard Florescu, Antonio Sefer - mijlocaşi; George Ganea, Andrei Sîntean - atacanţi.

Selecţionata olimpică a României s-a reunit, în data de 30 iunie, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, acolo unde se pregăteşte în regim închis până la plecarea în Japonia, programată pe 15 iulie.

Turneul de fotbal va debuta pe 21 iulie şi se va încheia pe 7 august. România, care s-a calificat în urma evoluţiei naţionalei Under-21 la Campionatul European din 2019, când a ajuns în semifinale, revine la Jocurile Olimpice după o pauză de 57 de ani.

XXX

La JO de la Tokyo, România a fost repartizată în Grupa B, alături de Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras.

Iată programul meciurilor în grupa României:

Joi 22 iulie:

Noua Zeelandă - Coreea de Sud (ora locală 17:00, Kashima)

Honduras - România (ora locală 20:00, Kashima)

Duminică, 25 iulie:

Noua Zeelandă - Honduras (ora locală 17:00, Kashima)

România - Coreea de Sud (ora locală 20:00), Kashima)


Miercuri, 28 iulie:

România - Noua Zeelandă (ora locală 17:30, Sapporo)

Coreea de Sud - Honduras (ora locală 17:30, Yokohama). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8837 secunde