LPS - Farul e pe podium după prima etapă a Superligii

1273

Articole de la același autor

Echipa masculină de tenis de masă a LPS "Nicolae Rotaru" CSS - Farul Constanța ocupă locul trei în grupa 1-4 a Superligii Naționale după prima etapă a întrecerii, desfășurată la Chiajna, pe terenul lui ACTT București.
Constănțenii, pentru care au evoluat Cristi Grigore, Sorin Săbăngeanu, Bogdan Simion, Lucian Munteanu și George Stere, au înregistrat o victorie (9-7 cu ACTT I) și două înfrângeri (2-9 cu CSM Cluj și ACTT II). LPS - Farul este devansată pe podium de 1. ACTT II (care i-a bătut cu 9-0 pe ardeleni) și 2. CSM Cluj.
"În cele două întâlniri pe care le-am pierdut, au fost câteva meciuri pe muchie de cuțit, care au înclinat balanța în de-favoarea noastră", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Stelian Hașoti.
Celelalte trei etape ale Superligii se vor juca în martie (la Cluj), în aprilie sau mai (la Chiajna) și pe 5-6 iunie (la Constanța).
Într-o altă întrecere, Top 12 la juniori II, de la Slatina, cei doi reprezentanți ai LPS - Farul, Sedan Orazali și Cristina Botezatu, au ocupat locurile cinci (cu cinci victorii), res-pectiv 12 (cu o victorie).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1171 secunde