Lucian Bute ar putea boxa cu Jesse Brinkley sau Curtis Stevens

1830
Lucian Bute ar putea boxa cu Jesse Brinkley sau Curtis Stevens - ec4d3bc6a57395f37fd8e5e16f82f20a.jpg
Președintele Federației Române de Box, Rudel Obreja, a declarat, ieri, că învingătorul meciului dintre americanii Curtis Stevens și Jesse Brinkley, care va avea loc vineri, la Reno (SUA), ar putea să-l înfrunte pe Lucian Bute, în data de 17 aprilie, la Montreal.

"Învingătorul dintre Stevens și Brinkley, din meciul ce va avea loc vineri, poate fi unul dintre posibilii adversari ai lui Lucian Bute, din 17 aprilie, însă discuții se poartă pe mai multe fronturi. Mai sunt negocieri și cu Robert Stieglitz, campion la WBO, mai sunt contacte cu încă un pugilist de la WBA, pentru o unificare a centurii. Sunt mai multe variante. Negocierile cu Alan Green cred că au picat, se pare că este implicat într-un alt proiect și nu va fi disponibil. A căzut și varianta cu Kelly Pavlik, la fel și Bernard Hopkins, care va fi angajat într-un alt meci. Nu pot să dau unele nume, pentru că ar putea tulbura negocierile dacă ar apărea în presă", a spus președintele FR de Box, Rudel Obreja.
Oficialul federal a precizat că Lucian Bute, campion mondial la categoria super-mijlocie, versiunea IBF, va pleca în jurul datei de 10 februarie, la Miami, unde se va pregăti pentru partida pe care o va disputa în aprilie.
"Lucian este în pregătire, a început în forță antrenamentele, iar în jurul datei de 10 februarie, va pleca la Miami, unde va începe cu adevărat pregătirea pentru meciul din 17 aprilie", a adăugat Rudel Obreja.
Lucian Bute și-a păstrat titlul mondial la categoria super-mijlocie, versiunea IBF, după ce l-a învins prin KO, în repriza a patra, pe mexicanul Librado Andrade, într-un meci disputat la 29 noiembrie 2009, la Quebec.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 Ianuarie 2010
Stire din Sport : "Nu demisionez!"
Pagina a fost generata in 0.9028 secunde